Instruktor

Juljana Avdi

22 Studentët e regjistruar

Rreth meje

Show full biography

Është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës në degën Financë-Kontabilitet në vitin 2010. Në vitin 2013 ajo është certifikuar nga Instituti i Ekspertëve Fiskalë me titullin “Eksperte Fiskale”.

Ka eksperiencë më shumë se 10 vjet në fushën e kontabilitetit dhe auditimit. Ajo ka punuar në detyra të ndryshme pranë Inter BBK Auditing shpk (Anetare e Moore Stephens International Limited), Commerce Corp sh.p.k dhe Revolution Advertising sh.p.k.

Juljana është pjesë e studios së kontabilitetit Alprofit Consult prej vitit 2021 dhe koordinon së bashku me skuadrën, shërbimet e kontabilitetit dhe auditimit.

Aftësitë:              Alpha WEB, Kontabilitet, Auditim, Taksa, Excel, Financa 5, QuickBooks

Aftesite e mia

22

Totali i studenteve

5

Kurse

1

Vlerësime