Duke filluar nga Lek25000
Bleje
Mëso më shumë
Ka zbritje
Prodhuar ne

Albanian
Përditësimi i fundit në

Wed, 27-Sep-2023
Niveli
Fillestar
Mesime totale

13
Kohëzgjatja totale

00:00:00 Orë
Numri i komenteve

0
Regjistrimi total

18
Vlerësimi mesatar
Përshkrim i shkurtër
Për shumë ekonomistë në Shqipëri, programi Financa 5, konsiderohet si programi më i mirë i kontabilitetit.
-
-
Kërkesat
 • Njohuri mbi kontabilitetin financiar.
 • Njohuri të Legjislacionit Tatimor.
 • Eksperiencë dhe e vullnet për të mësuar.
Rezultatet
 • Do të mësoni çdo proces pune me programin Financa 5
 • Do të mësoni të krijoni një ndërmarrje të re.
 • Do të mësoni të konfiguroni ndërmarrjen.
 • Do të mësoni hapja e listave.
 • Do të mësoni regjistrimet.
 • Do të mësoni disa “truke” të përdorimit të programit.
 • Do të jeni pjesë e komunitetit tonë të gjerë.
 • Do të mësoni importimin e të dhënave.
 • Do të mësoni raportet e ndryshme.
 • Do të mësoni mbi Legjislacionin Tatimor.
 • Do të mësoni mbi fiskalizimin