Duke filluar nga Lek15000
Bleje
Mëso më shumë
Ka zbritje
Prodhuar ne

Albanian
Përditësimi i fundit në

Wed, 27-Sep-2023
Niveli
Mesatare
Mesime totale

7
Kohëzgjatja totale

00:00:00 Orë
Numri i komenteve

0
Regjistrimi total

18
Vlerësimi mesatar
Përshkrim i shkurtër
-
-
Kërkesat
  • Dëshirë dhe nevojë për të mësuar.
  • Njohuri elementare të kompjuterit.
  • Vullnet për të zgjeruar njohuritë.
  • Këmbëngulje për ti shkuar deri në fund zgjidhjeve.
Rezultatet
  • Do të mësojmë përdorimin në praktikë të paketës Office.
  • Do të shohim disa funksione të avancuara.
  • Do të mësojmë që formulat në Excel janë “zgjidhje kohe”.
  • Do të mësojmë që Excel nuk është vetëm për ekonomistët.