QuickBooks

Mësoni se si të përdorni QuickBooks® Pro për të mbajtur gjurmët e llogarive të biznesit

Mesatare 0(0 Vlerësimet) 1 Studentët e regjistruar Albanian
Krijuar nga Andi Haxhillari
Përditësimi i fundit Tue, 12-Dec-2023
+ Shih më shumë
Pasqyrë e kursit

Ky kurs ju tregon se si të përdorni programin më popullor të kontabilitetit QuickBooks. Pavarësisht nëse jeni një kontabilist ose, pronar i një biznesi të vogël apo te mesem, ky kurs mund t'ju ndihmojë të merrni kontrollin e nevojave tuaja profesionale si një ekspert. Ne shpjegojmë se si të përfitoni sa më shumë nga ky softuer i fuqishëm për të mbajtur llogaritë e biznesit tuaj, duke shkurtuar kohen tuaj dhe maksimizuar fitimet.

Çfarë do të mësoj?

Kërkesat
Kurrikula për këtë lëndë
0 Mësimet 00:00:00 Orë
Introduction
0 Mësimet 00:00:00 Orë
+ Shih më shumë
Kurse të tjera të lidhura
00:00:00 Orë
Updated Thu, 21-Dec-2023
0 20 Lek25000
Rreth instruktorit

Andi Haxhillari

Këshilltar financiar

1 Vlerësime | 23 Studentët | 6 Kurse
Financë Kontabilitet Ekonomiks Taksa Excel QuickBooks Financa 5 Alpha WEB
Është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës në degën Ekonomiks në vitin 2007. Në vitin 2011 ka përfunduar studimet pas universitare në fushën e Kontabilite...
Komentet e nxënësve
0
0 Vlerësime
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)

Vlerësime

Lek0
Te perfshira: